Метален букмарк Њујорк

120.00 ден

Метален букмарк Memory of New York: Statue of Liberty. Сладок, тенок метален букмарк со врвка, симпатично спакуван за подарок.

Во едицијата има четири различни букмаркери за четири градови: со нарачка на овој производ го нарачувате букмаркерот Њујорк.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот