Метален букмарк Лондон

120.00 ден

Метален букмарк Memory of London: Big Ben. Сладок, тенок метален букмарк со врвка, симпатично спакуван за подарок.

Во едицијата има четири различни букмаркери за четири градови: со нарачка на овој производ го нарачувате букмаркерот Лондон.