Букмаркер со синџирче

160.00 ден

Метален обележувач за страници со синџирче. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите. * Се испраќаат по случаен избор.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Доставата е од 2-7 работни дена , не вклучувајки викенди, доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 130 ден.


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот