SONAX Силиконско масло за ланец за велосипеди – 863541

289.00 ден

SONAX Silikonsko maslo za lanec za velosipedi – 863541
Висококвалитетен подмачкувач за екстремни велосипедисти. Заштитува од вода, прашина и нечистотија. Без растворувач.
100% силиконско масло.
Нанесете тенко на исчистен ланец, од внатрешноста.
Свртете го ланецот неколку пати и оставете го да делува за кратко време.
Избришете го вишокот со крпа.