Средство за чистење нечистотија од велосипеди – Sonax 852400

499.00 ден

Sredstvo za cistenje necistotija od velosipedi – Sonax 852400

Темелно отстранува дури и најтврокорната нечистотија на велосипедот. Идеален за чистење на ланецот и запчаниците. Редовната апликација обезбедува заштита од корозија. Компатибилен со сите материјали на велосипедот. Исто така погоден за е-велосипеди.