Спреј со восок за велосипеди – Sonax 833200

433.00 ден

Sprej so vosok za velosipedi – Sonax 833200

Трајно ги штити лакираните делови или металните делови на велосипедите против климатски влијанија. Создава сјаен заштитен слој на површините. Намалување на адхезијата на прашина и нечистотија. Исто така погоден за е-велосипеди.