Спреј за одржување на ланци – Sonax 476100

270.00 ден

Sprej za odrzuvanje na lanci – Sonax 476100

Ги чисти, заштитува и трајно ги подмачкува ланците. Го минимизира нивното абење и ги заштитува од корозија. Обезбедува смирена работа на сите движечки делови. Има извонредна моќ на навлегување и припојување. Има ефект на поместување на влагата. Можност за два начина на распрскување со едноставно додавање на тенкиот распрскувач за недостапните места. Нето: 100 мл.

Нема залиха