Спреј за ланец на велосипед – Sonax 876200

433.00 ден

Sprej za lanec na velosiped – Sonax 876200

Чисти, штити и трајно ги подмачкува велосипедските синџири, како и запчаници и прстените за синџири. Обезбедува непречено извршување на сите подвижни делови. Одлично пенетрирачко и лепливо дејство. Го намалува абењето, ја дислоцира водата и заштитува од корозија. Може да се прска наопаку.