Menabo Носач за 3 велосипеди – Stand UP 3 – 4635

Original price was: 15,600.00 ден.Current price is: 12,480.00 ден.

Menabo nosac za 3 velosipedi – Stand up 3 – 4635
Носач за велосипеди за багажник изработен од челик и алуминиум.
Лесен за монтажа и се преклопува. Тркалата се прицврстуваат со специјални ремени со систем за брзо откачување. Исклучиво безбеден и посебен со тоа што нема да има потреба од расклопување. Едноставно преклопете го и вашиот простор ќе биде повторно слободен.
Наменет за 3 велосипеди.
Максимална носивост – 45 кг.