Menabo Носач за 3 велосипеди (кука) Alcor 3 – 41127

21,040.00 ден

Menabo Nosac za 3 velosipedi (kuka) Alcor 3 – 41127
Дизајниран за: 3 велосипеди
Максимална носивост: 60 кг.
Димензии и тежина: 120×21,5x79cm 22 kg
Максимална брзина: 130 км.
Систем за кражба – влкучен
Гаранција: 2 години.

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега