Menabo носач за велосипед – Steel Bike – 4148

8,800.00 ден

Menabo nosac za velosipedi – Steel Bike – 4148
Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.
Без систем за заклучување.

Тежина на држачот: 12 kg
Максимална носивост: 45 kg

Максимална тежина по велосипед: 15 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h
Материјал: Челик