Menabo носач за велосипед – Bike Pro – 4149

2,640.00 ден

Menabo nosac za velosiped – Bike Pro – 4149
Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.
Без систем за заклучување.

Тежина на држачот: 1.3 kg
Максимална носивост: 15 kg

Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h

Минимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 70 cm
Максимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 100 cm
Минимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 20 x 20 mm
Максимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 58 x 50 mm
Материјал: Алуминиум

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега