MENABO Носач за велосипеди Merak type Q – 4191

Original price was: 15,500.00 ден.Current price is: 12,400.00 ден.

Menabo Nosac za velosipedi Merak type Q – 4191

Компактен и лесен носач за велосипеди со алуминиумски шини. Достапен во три модели.

Дизајниран за: 2 велосипеди со максимална носивост од 45 kg

Со систем за заклучување..

Гаранција: 2 години

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .