MENABO Носач за велосипеди Merak type K – 4177

Original price was: 13,200.00 ден.Current price is: 10,560.00 ден.

Menabo Nosac za velosipedi Merak type K – 4177

Компактен и лесен носач за велосипеди со алуминиумски шини. Достапен во три модели.

Дизајниран за: 2 велосипеди со максимална носивост од 45 kg

Гаранција: 2 години