MENABO Носач за велосипеди Antares- 41034

25,600.00 ден

Menabo Nosac za velosipedi Antares – 41034
Компактен и лесен, Antares е новиот преклоплив носач за велосипеди со систем за брзо заклучување, направен со цврста челична рамка и големи алуминиумски шини за тркала. Идеален за е-велосипеди и масивни велосипеди. Antares е опремен со систем за навалување со контролирана педала и двоен уред за заштита од кражба на велосипедите.

Дизајниран за: 3 велосипеди со максимална носивост од 60 kg

Систем против кражба: вклучен

Гаранција: 2 години